Branding Netherlands

branding logo malta
BRANDING NEDERLAND

VallettaSoft, een Nederland gevestigde leidend Branding Bureau. Die brand managementdiensten aanbiedt, waarbij we u graag helpen om uw bedrijf te laten groeien en een stap vooruit te zetten in de competitieve marketingwereld.

Brand management diensten worden aangeboden aan bedrijven en organisaties die meer dan één merk hebben. Als u twee of meer merken tegelijk heeft, kunnen wij u helpen deze te beheren of advies te geven.

branding social media

Wilt u dat uw klanten uw merk aanbevelen aan anderen?

Wij beoordelen de waarde die uw producten of diensten aan uw klanten bieden of ze voldoen aan de verwachtingen van uw klanten. We gaan ook na of u al dan niet de juiste marketingmethodes gebruikt en ondersteunen al onze inspanningen met wetenschappelijke analyses. Wij kunnen u helpen bij het creëren van een klantgerichte strategie die toegevoegde waarde biedt aan uw merk.

Als digitaal marketingbureau in Nederland leveren wij met ons professionele team inclusieve en uitgebreide diensten aan. Voor merken die hun bedrijf willen laten groeien of zich willen onderscheiden in de concurrentie.

Wat doen we?

We analyseren!

We helpen merken om erachter te komen wat de voordelen zijn om verschuiving in hun plannen aan te brengen. We sluiten aan bij hun doelgroep en helpen hen om krachtige strategieën te ontwikkelen om zichzelf een goede positie te geven tegenover de concurrentie.

Onze diensten helpen merken vaak om zichzelf te herdefiniëren zodat ze voldoen aan de verwachtingen en behoeften van hun klanten.

We positioneren!

Bedrijven kunnen op elk moment met een tweede, derde of zelfs vierde merk beginnen. Wij begeleiden hen bij het beheer van hen sub-merk, bepalen hun positie ten opzichte van hun potentiële klanten en adviseren hen over de zaken waaraan zij moeten werken om hun klantenervaring te verbeteren.

We geven het woord!

We hanteren een holistische aanpak om uw merk en klanten tegemoet te komen met sterke, effectieve en praktische strategieën. We helpen merken ook om te leren wat voor verbeteringen ze kunnen aanbrengen om hun doelgroep te bereiken of te vergroten.

We ontwikkelen webdesign en digitale marketingstrategieën! 

Elk merk moet zijn eigen website en digitale marketingstrategie hebben om succesvol te zijn in de digitale wereld. Ons team zal voor u het nodige onderzoek doen, uw rollen definiëren en uw medewerkers training geven over hoe ze uw publiek kunnen bereiken.

We streven!

Wij helpen onze klanten om de kern metrics te begrijpen, hoe te beginnen of wat te doen.

Daarnaast bieden we de volgende diensten aan als onderdeel van onze brand management consultancy diensten:

Naamgeving

Elk merk heeft een naam nodig die de aandacht trekt, gemakkelijk wordt herinnerd en wordt gewaardeerd door de klanten. Zonder twijfel is het vinden van een goede naam de belangrijkste stap voor branding. U kunt alvast de concurrentie een stap voor zijn door de juiste naam te vinden. Net als het belang van productnamen, is ook de merknaam belangrijk.

Het noemen van een merknaam is geen gemakkelijke taak of het gaat om een klein of een groot bedrijf. Naast bedrijven is het noemen van een naam voor een product, fabriek, dienst, gebouw, competitie, website, boek of film een van de meest uitdagende taken ter wereld. U kunt de beste naam niet in een paar seconden of zelfs dagen vinden. Als u vastbesloten bent om een doeltreffende naam te vinden, moet u daar veel werk of onderzoek in steken.

Helaas doen de meeste mensen niet genoeg moeite om hun bedrijf, product of dienst een naam te geven. Aan de andere kant, heeft u een goede merknaam nodig als u een internationaal merk wilt worden, wilt groeien of waarde wilt creëren voor uw klanten.

Een goede naam draagt bij aan het merk. Hij moet gemakkelijk te schrijven, te lezen en te onthouden zijn. Bovendien moet hij goed klinken, onderscheidend zijn ten opzichte van andere merken, een globale betekenis hebben en geaccepteerd moeten worden door uw doelgroep.

Op dit gebied kan VallettaSoft u helpen om de beste naam te vinden met onze systematische, creatieve en vooruitstrevende aanpak.

branding instagram

Het bouwen van een merkarchitectuur

Wat voor merk heeft u? Een corporate, winkel, product of sub-merk? Heeft u meer dan één merk en verschillen ze? Staan ze in concurrentie met elkaar? Heeft u producten die onder het merk worden aangeboden, maar die niet tot uw merk behoren? Bent u van plan om uw producten onder één merk te bundelen? Als u dergelijke plannen hebt, is het misschien het juiste moment om uw merkarchitectuur te herstructureren.

Elk bedrijf begint met één naam en bouwt zijn zaak uit met nieuwe producten, faciliteiten, winkels en investeringen.

U hoeft uw middelen geen andere benaming te geven die uw ontwikkeling of groei in de toekomst kan hinderen. Het is belangrijk om in het begin uw roadmap te tekenen en de toekomst van uw merk te overwegen met een solide merkarchitectuur.

In dit opzicht kan VallettaSoft u helpen om uw merkarchitectuur te bouwen zodat u in de toekomst van alle voordelen en kansen kunt profiteren.

Segmentering

Zelfs onze gemeenschap is verdeeld in verschillende segmenten en elk segment heeft verschillende kenmerken. Daarom hebben we voor elk segment een unieke aanpak nodig. Dit geldt ook voor uw doelgroep en segmentatie is een van de belangrijkste inspanningen in de handel.

Wij verdelen uw doelgroep in segmenten die bestaan uit de potentiële doelgroep met vergelijkbare kenmerken en karakteristieken. Elke doelgroep kan in kleine groepen verdeeld worden. Als u bijvoorbeeld een meubelbedrijf hebt, zullen de twee voornaamste segmenten bestaan uit de openbare en de particuliere sector. Daarnaast kunt u de particuliere sector onderverdelen in sub-segmenten zoals kleinschalige bedrijven, adverteerders, advocaten, architecten, enzovoort.

Op die manier kunt u voor elk segment specifieke campagnes opzetten en uitvoeren. Zo kunt u een band creëren met uw publiek, sneller groeien, relevante marketingstrategieën ontwikkelen en uw verkoop stimuleren met ontarget advertenties. Naarmate uw merk groeit en evolueert, zult u meer gedetailleerde segmenten creëren om uw omzet te verhogen. Bovendien kan het zijn dat de focus op bepaalde segmenten wordt losgelaten, afhankelijk van de ROI.

branding malta

Hoe werkt merkmanagement?

Wat moet men doen om een geweldig merk te zijn? Dit is mogelijk met brand management en we hebben hier gedetailleerde informatie over.

Dus, hoe werkt brand management?

Het is mogelijk om brand management onder drie noemers te evalueren. Dit zijn:

Analyse

Proces

Rapportering

Concentratie hierop vereist echter hard werk en inzet. Naast deze drie elementen, moet u zich ook richten op concepten en inspanningen zoals:

Strategie

Doel

Administratie

Om de beste resultaten te garanderen, voeren we analyses uit om een goede strategie voor uw merk te creëren. In deze analyse maken we gebruik van belangrijke statistieken zoals klanten, behoeften, concurrenten, demografische gegevens, locatie, diensten, producten, stakeholders, markten of doelgroepen. We combineren de gegevens die we verzamelen en gebruiken ze om uw strategie te ontwikkelen door gebruik te maken van bewezen technieken en methoden. Dit is waar we starten met het beheer. Later bieden wij dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse rapporten om onze klanten te kunnen informeren. Wij bieden dus een transparant proces.

En, is dit alles?

Is brand management een eenmalige inspanning?

Natuurlijk niet.

Brand management is een continue inspanning en blijft zich opstapelen met nieuwe strategieën, analyses, doelstellingen, tools en methodes naarmate uw merk blijft groeien. Hoewel er talloze tips en trucs zijn die beweren dat er one-size-fits-all oplossingen zijn, de feiten liggen net omgekeerd en zijn uniek voor elk merk.

Waarom is brand management belangrijk?

We hebben reeds de vragen beantwoord zoals hoe brand management werkt of wat brand management is. Dit waren allemaal theoretische vragen en nu is het tijd om te bespreken waarom u brand management nodig heeft en waarom het belangrijk kan zijn voor ieder merk.

Brand management helpt u om uw merk en bedrijf te structureren voor de toekomst. Het omvat praktijken zoals permanent opleidingsbeleid, interne communicatie, human resource management, budgetbeheer, procesbeheer, bedrijfsbewustzijn, specialisatie en afdelingsindeling. Dit waren enkele van de feiten waarmee u rekening moet houden en ze kunnen alleen worden gerealiseerd met organisaties met een hoog Corporate Awareness. Onnodig te zeggen dat ze veel tijd en inspanning vergen.

Kortom, brand management helpt u om uw naamsbekendheid in uw doelmarkt op te bouwen. Dus, u moet beginnen werken aan de pre-branding stappen van uw bedrijf. Hier moet u de basis van uw plannen en strategieën voor de toekomst vastleggen. Dankzij brand management kunt u de toekomst van uw merk en bedrijf duidelijk zien, zodat u snelle acties kunt ondernemen voor uw groei.

bel nu
(+31) 6 84903957
(+31) 20 244 5715