Digital marketing NETHERLANDS-  digital marketing agency
Marketing_2

Wat kan een digitaal marketingbureau voor u doen?

Tegenwoordig besteden de meeste bedrijven niet genoeg aandacht aan digitale marketing en degenen die een budget vrijmaken voor digitale marketing springen gemakkelijk boven de concurrentie uit. U kunt uw merk of bedrijf gemakkelijk promoten, uw verkoop stimuleren en een band creëren met uw klanten met de hulp van digitale marketinginspanningen en digitale platforms.

Bedrijven moeten een aanwezigheid hebben op digitale media. Als een Nederland gevestigd digitaal marketing bureau, kan VallettaSoft een betrouwbare partner zijn in uw digitale reis.

  Wat is digitale marketing?

  Digitale marketing is een van de meest geprefereerde marketing methoden en biedt meerdere voordelen ten opzichte van traditionele marketing methoden. Het profiteert van de technologie en promoot de merken, producten of diensten op het digitale platform. De digitale marketing methode verwijst naar een reeks van marketinginspanningen van merken of bedrijven in de digitale wereld. Onnodig te zeggen, het is de nieuwste vorm van marketing en laat bedrijven en merken profiteren van talrijke mogelijkheden tegen betaalbare prijzen met sub-disciplines zoals sociale media marketing.

  Vandaag de dag moeten merken of bedrijven kiezen tussen twee marketingmethoden om zichzelf, producten of diensten te promoten: digitale marketing of traditionele marketing.

  Bij traditionele marketing kunnen marketeers een reeks methoden gebruiken om de doelgroep te bereiken. Ze zijn vrij eenvoudig en duidelijk. Het enige wat je hoeft te doen is betalen voor de diensten, het uitvoeren van uw strategieën en wachten op de resultaten. Echter, met de vooruitgang in de technologie, de consument gewoonten en gedrag veranderen. Traditionele marketingmethoden, die in het verleden vrij effectief waren, schieten tekort ten opzichte van de complexe en gedetailleerde structuur van het internet.

  Wat zijn de digitale marketing platformen in Nederland?

  Er zijn volop digitale marketingmethodes die merken en bedrijven veel meer waarde kunnen bieden in vergelijking met traditionele marketingmethodes. Natuurlijk spelen uw merk, doelgroep en sector daarbij een grote rol. Digitale marketing heeft ook verschillende platforms en kanalen naargelang hoe goed u ze gebruikt, kan uw succes in uw marketinginspanningen een boost krijgen. Het succes van uw marketing campagnes zal u helpen om uw doelen te bereiken.

  VallettaSoft is een Digital Marketing Bureau in Nederland en biedt diensten aan merken en bedrijven om henzelf, hun producten of hun diensten te promoten met het hoogst mogelijke rendement op verschillende platformen.

  Beste Digitale Marketing Strategieën in Nederland

  Wij hanteren de beste en meest effectieve digitale marketing strategieën. Wij hebben een speciaal team voor digitale marketing en bieden diensten aan voor zowel front-end als back-end integraties. Op deze manier bieden wij een totaalaanpak die succes voor onze klanten kan garanderen. Als geheel helpen deze methoden ons om een stevige digitale marketingstrategie te creëren.

  digital-marketing-2021-04-06-02-40-09-utc

  Hier zijn enkele van de elementen die zijn opgenomen in onze digitale marketing strategieën:

  • SEO (Zoekmachine Optimalisatie)
  • Google Advertenties
  • Content Marketing (Backlinking, Bloggen en Artikelen schrijven voor blog websites en andere platforms)
  • Downloadbare inhoud (eBooks, webinars en whitepapers)
  • E-mail Marketing
  • Sociale Media Marketing
  • Video Productie
  • Website Ontwerpen & A/B Testen
  • Landingspagina ontwerp
  • Link Bouwen & Verdienen
  • Banner ontwerpen & inhoud beheer
  • Videomarketing op YouTube en Vimeo
  marketing-agency-D5UESKT
  SOCIALe MEDIA MARKETING is de eerste stap voor digitale marketing

  Digitale marketinginspanningen kunnen heel divers zijn. Onnodig te zeggen dat sociale media in dit opzicht het belangrijkste kanaal is en we u uitgebreide diensten op dit gebied leveren.

  We weten hoe de algoritmes van alle sociale media platforms werken. Met meer dan 14 jaar ervaring in de industrie, kunnen wij gemakkelijk aan uw verwachtingen voldoen en u kwalitatieve diensten aanbieden. Hier zijn de sociale media platforms waarmee we u kunnen helpen:

  • YouTube – We kunnen uw abonnees en weergaven een boost geven! Zo zal uw aanwezigheid op YouTube toenemen. YouTube is een geweldig platform om uw merk, product of dienst video’s te promoten. Bovendien YouTube is een groot platform om meer verkoop te stimuleren als je abonnees hebt. Dit maakt het ideaal voor bedrijven die producten of diensten willen verkopen en wat advertentie-inkomsten willen verdienen.
  • Instagram – U kunt uw bedrijfsaccount op Instagram lanceren en video’s of foto’s van uw producten of diensten posten. U verhoogt uw verkoop als u een goede Instagram community opbouwt.
  • Twitter – Twitter is een handig kanaal om in contact te komen met uw doelgroep. Het biedt oprechte connecties en stimuleert interacties.
  • Facebook – Facebook is een van de oudste sociale media platforms in de wereld en de gebruikers hebben de neiging om gemakkelijk te winkelen vanaf het platform. U kunt uw bedrijfsaccount op Facebook lanceren en uw producten of diensten in detail delen.

  Beste digitale marketing bureau in Nederland

  Meer dan 80% van de Nederlanders maken actief gebruik van het internet en dit is een geweldige verhouding om te beginnen met het promoten van uw producten of diensten op het internet. E-commerce en mobiele marketing zijn de beste methoden om uw doelgroep te bereiken en uw verkoop te stimuleren. U kunt profiteren van de recente trends en nieuwe vormen van marketing met de hulp van digitale marketing om uw bedrijf te laten groeien.

  Naarmate meer mensen online actief werden, gingen ook steeds meer bedrijven online verkopen. U kunt zich aansluiten bij e-commerce platforms of uw eigen winkel op het internet lanceren om te verkopen. U kunt deze verkoop ook ondersteunen met uw sociale media accounts.

  Het is geen verrassing dat bedrijven aanwezig willen zijn op digitale media. Daarom kan VallettaSoft, een digitale marketing agency in Nederland, een betrouwbare oplossingspartner zijn tijdens uw traject.

  Als Nederlandse digital agency zijn we zeer assertief in onze branche om u te helpen bij het bereiken van uw potentiële doelgroep. Wij bieden uitgebreide diensten met tracking, backlinks, zoekwoorden en concurrentieanalyse om te helpen u te onderscheiden tegenover jouw concurrentie.

  Waar kunt u digitale marketing het beste gebruiken?
  • Websites
  • Sociale media platforms
  • Blog posts
  • Infographics
  • Online PR-studies
  • Online catalogi en brochures
  • Merkelementen zoals logo, kleur en lettertype
  • Interactieve hulpmiddelen
  Online marketing

  Content marketing is een vorm van digitale marketing die dient als storyteller voor uw merk. Content kan elke vorm aannemen en moet een duidelijke boodschap hebben en een opvallende nieuwsberichten, video’s of afbeeldingen. Goede content moet dynamisch, deelbaar, effectief en origineel zijn. U kunt met content een breder publiek bereiken, waarmee u nog geen contact heeft en uw boodschap aan hen overbrengen. Goede content die uw doelgroep niet bereikt, is zinloos.

  In dit opzicht kan VallettaSoft u helpen met uw applicaties en websites. Wij kunnen u helpen om te profiteren van andere middelen zoals email marketing. Wij bieden u betaalbare marketing mogelijkheden vergeleken met traditionele marketing. Zo kunt u genieten van maximale voordelen voor de laagste kosten.

  VallettaSoft is zeer assertief op het gebied van content marketing. Wij kunnen u gemakkelijk helpen om uw content bij een breder publiek te brengen en uw boodschap over te dragen. Bovendien kunnen wij deze processen omzetten in geautomatiseerde processen. Zo kunnen wij u helpen om uw merk te verbinden met uw doelgroep met tools zoals email nieuwsbrieven.

  Om al deze redenen maken wij gebruik van Cookies om ervoor te zorgen dat uw merk in de gedachten van uw doelgroep blijft. Dankzij deze techniek zullen uw advertenties en inhoud in elk websitenetwerk aan uw doelpubliek worden getoond.

  Wij bieden flexibele digitale marketing diensten aan onze klanten samen met de website die wij voor u gaan creëren en lanceren. We bieden hulp bij het ontwerpen van aansprekende websites voor u en uw doelgroep. Bovendien kunnen we ook ondersteuning bieden voor uw sociale media-inspanningen. U kunt contact met ons opnemen wanneer u meer wilt weten over onze turn-key oplossingen.

  VallettaSoft kan u helpen met alle digitale marketing business modellen die u zoekt met ons deskundige team.

  marketing manager making marketing distribution channels plan. Marketing manager desk with plans and strategy of distributive channels for new product.
  Valletta, Malta, Skyline in the afternoon with the dome of the Carmelite Church and the tower of St Paul`s, cloudy sky background

  Waarom zou u met ons willen werken als uw Webdesign Agency in Nederland?

  Hier zijn acht redenen waarom u diensten van VallettaSoft zou willen inhuren voor uw website ontwerp.

  1. We luisteren naar onze klanten, begrijpen hun behoeften en verwachtingen, en bespreken samen hun projecten.
  2. We hebben een 100% geld-terug garantie voor al onze diensten. Als u niet tevreden bent met uw website ontwerp, kunt u een volledige terugbetaling aanvragen voordat u uw ontwerp goedkeurt. Geen aftrek, geen extra kosten.
  3. VallettaSoft maakt gebruik van de recente trends en technologieën in uw webdesign.
  4. We voeren de technische, visuele, veiligheids- en laadtesten uit voor de oplevering.
  5. We geven training voor het dashboard en het gebruik van uw website.
  6. Het VallettaSoft team blijft u ondersteunen met onderhoud en biedt 24/7 support na de lancering van uw website.
  7. We kunnen consultancy en advertentiediensten aanbieden, uw website promoten op sociale media platforms zoals Instagram, Google, of Facebook om uw doelgroep te vergroten.
  8. We kunnen u helpen om uw publiek en bedrijf te laten groeien met SMS of email marketing diensten.
  Online marketing

  6. CONTENT MARKETING

  Content is de kern van alle digitale marketingcampagnes. Hoewel marketingtechnieken en -strategieën veranderen met de tijd. Toch blijft content de kern van deze technieken en strategieën en is het onmogelijk om marketing te voeren zonder content. Laten we veronderstellen dat uw merk een e-commerce website heeft. Hoewel u misschien een enorm budget voor uw marketing reserveert, zult u niet in staat zijn om één verkeer te drijven of één verkoop te maken zonder goede inhoud die kijkers zal dwingen verder te klikken op uw advertenties. Dus, zult u alleen maar uw geld verspillen.

  Wel, hoe doe je aan content marketing?

  Content marketing is essentieel voor alle soorten marketing campagnes en het moet goed genoeg zijn om de aandacht te trekken, van hoge kwaliteit en relevant zijn voor uw producten of diensten. Stel dat u een product verkoopt, dan kunt u hiervoor een video produceren, waarin u uw product demonstreert en er een goede beschrijvende tekst bijvoegt. Bovendien moet u ook kwaliteitsfoto’s maken van uw product vanuit verschillende hoeken. Simpel gezegd, content marketing wordt uitgevoerd om het gedrag van de doelgroep te beïnvloeden en wordt gevormd op basis van het merk, product of dienst.

  7. Affiliate Marketing

  U hoeft geen één-op-één relaties op te bouwen met publishers, advertentieruimtes te huren op de websites en andere tijdrovende activiteiten uit te voeren om een groter publiek te bereiken zonder enige moeite. U kunt deelnemen aan een affiliate systeem en een bepaald percentage commissie geven van elke verkoop. Dit laat uw affiliate de marketinginspanningen in uw naam verrichten. Bovendien is affiliate marketing een gunstiger methode in vergelijking met PPC campagnes en biedt het een meer directe aanpak.

  Wel, hoe doet u aan affiliate marketing?

  Eerst moet u een commissietarief bepalen dat u uw affiliates kunt aanbieden. Later kunt u onderhandelen met mogelijke partners en hen uw producten of diensten laten promoten op hun marketingnetwerken. Bij affiliate marketing betaalt u alleen wanneer zij uw product verkopen, dus het is een prettige digitale marketingmethode. Bovendien hoeft het niet alleen over uw producten of diensten te gaan. U kunt ook een commissiebeloning van $2 aanbieden voor elke inschrijving met een referentiecode die specifiek is voor uw merk. Hoewel u geen inkomsten zult genereren, kunt u met affiliate marketing toch nieuwe leden naar uw systemen aantrekken.

   

  8. Online Public Relations

  We durven te wedden dat u al weet wat PR of public relations, betekent. Dit is een marketingtechniek die niet bedoeld is om producten of diensten te verkopen of te promoten, maar om de naamsbekendheid te vergroten. BMW is hiervan wellicht een goed voorbeeld. Zij promoten meestal niet hun automodellen, maar we zien vaak advertenties over BMW in het algemeen. Met PR kun je de reputatie van een merk en de bekendheid ervan bij je doelgroep vergroten.

  Wel, hoe doe je online PR marketing?

  Online PR kan worden uitgevoerd met verschillende methoden. U kunt bijvoorbeeld persberichten op uw website plaatsen, zodat uw bezoekers deze kunnen zien. Daarnaast kunt u donaties doen met uw bedrijf of sponsor van verschillende evenementen en deze activiteiten promoten. Je opties zijn beperkt in PR en je moet creatief zijn om er het maximale uit te halen.

  9. Groei Hacking

  Dankzij het internet is de definitie van de consument en zijn gedrag drastisch veranderd in het afgelopen decennium. Consumenten hebben toegang tot onbeperkte opties met enkele muisklikken, dus ze zijn op zoek naar variabelen in producten of diensten. Daarnaast zijn naamsbekendheid en reputatie andere elementen die voor consumenten van groot belang zijn. U moet uw merk, producten en diensten voortdurend aan uw doelpubliek laten zien om een goede indruk te maken, ook al kopen ze nooit bij u.

  Om deze reden kunt u profiteren van growth hacking technieken als belangrijke marketing strategieën. Zo kunt u elke potentiële klant eenvoudig converteren naar een echte klant door hem of haar in de sales funnel te plaatsen. Natuurlijk vereist dit een goede analyse van het gebruikersgedrag. U moet dus profiteren van elke gegevensbron en de nodige acties ondernemen om er het beste uit te halen. Al deze inspanningen zullen u helpen om op een langdurige en succesvolle manier resultaten te bereiken terwijl u uw advertentiekosten verlaagt.

  U moet nauwkeurige, actuele en zinvolle gegevens evalueren in elke fase van uw activiteiten en ze in uw voordeel gebruiken voor growth hacking-methodes.

  DIGITALE MARKETING DOELSTELLINGSMETHODEN

  1. E-mailmarketing

  Elk merk verzamelt klantgegevens voor marketingdoeleinden en e-mails zijn de belangrijkste contactgegevens. Onnodig te zeggen, e-mail marketing heeft de beste ROI onder alle andere effectieve digitale marketing methoden.

  Nou, hoe doe je e-mail marketing?

  U kunt e-mails sturen over uw merk, producten of diensten aan uw potentiële publiek die uw website bezocht of interactie met uw merk heeft. E-mail marketing kan worden uitgevoerd voor bestaande klanten ook.

  2. PPC (Pay-Per-Click) reclame

  Pay-per-click reclame is een van de meest geprefereerde marketing methoden voor zoekmachine resultaten pagina’s en advertentie gebieden op websites. PPC is de afkorting van pay-per-click en wordt vaak gebruikt als PPC in de industrie. Onnodig te zeggen, het is de meest gekozen marketing methode in de digitale wereld.

  Wel, hoe doe je aan PPC marketing?

  Google AdWords is het meest populaire PPC platform in de wereld en deze optie is beschikbaar op alle andere digitale marketing platformen. Bovendien kunt u met PPC ook advertentieruimte huren op elke website.

  De advertenties die u ziet op de resultatenpagina’s van alle zoekmachines zijn ook PPC advertenties.

  3. SEO (Zoekmachine Optimalisatie)

  SEO staat voor Search Engine Optimization, en is de kern van veel digitale marketing campagnes. Het biedt het hoogste rendement voor merken en bedrijven. Dankzij deze praktijk kunt u meer verkeer naar uw website of andere digitale middelen aantrekken op natuurlijke wijze. Het wordt uitgevoerd door het overwegen van de mogelijke zoekwoorden die potentiële klanten kunnen zoeken op zoekmachines om toegang te krijgen tot uw merk, producten of diensten.

  Wel, hoe doe je aan SEO (Search Engine Optimization)?

  Zoekmachines maken een lijst van de perfecte match voor de zoekopdracht die een gebruiker op hen uitvoert en zij maken een lijst van de beste match bovenaan de lijst. Dit is de reden waarom de meeste gebruikers altijd op de eerste link klikken op de zoekresultaten pagina. U hoeft niets te betalen voor kliks of vertoningen wanneer een gebruiker uw website vindt en deze bezoekt via de zoekmachine. Hoger scoren in de zoekresultaten is mogelijk met SEO- praktijken.

  Als u wilt zorgen voor extra verkeer op uw website door uw site in de bovenste rijen van de zoekresultaten te rangschikken, dan moet u beroep doen op Search Engine Optimization Services.

  4. Advertentie weergeven

  Bijna alle internetgebruikers besteden tijd op blogs, forums of eender welke soort website die hen aanspreekt. U kunt profiteren van deze trend met de display-advertenties en laat uw advertenties tonen aan internetgebruikers.

  Nou, hoe doe je display-advertentie marketing?

  U kunt display-advertenties op websites of andere platforms publiceren, waarvan u denkt dat ze worden bezocht door uw potentiële klanten voor uw producten, diensten of merk. Banners, overlays, interactieve advertenties, interstitials of video-advertenties en nog veel meer soortgelijke inhoud kan worden beschouwd als display-advertenties.

  5. On-Site Campagnes en Promoties

  Dit zijn campagnes en promoties die zijn ontworpen om gebruikers te betrekken bij het kopen van producten of diensten of het nemen van een andere actie ten gunste van uw merk. Zoals u uw verkoop met dergelijke campagnes kunt verhogen, kunt u ook meer klantgegevens verzamelen of nieuwe loyale klanten verwerven.

  meer klanten nodig? Vraag nu aan!