APP DESIGN Agency netherlands

Mobil_App

Mobiele applicatie design development

Heeft u een geweldige applicatie nodig voor uw merk?

Neem dan nu contact op en ontvang een gratis consult & offerte!

VallettaSoft heeft al meer dan 14 jaar ervaring in iOS & Android Mobiele Applicatie Ontwikkeling.

Wij ontwikkelen innovatieve en effectief mobiele applicaties die u helpt om een band te creëren met uw klanten.

90% van de wereldbevolking heeft een smartphone

Zou u willen dat uw bedrijf in het bereik van uw klanten zit? Vandaag de dag zijn smartphones het meest gebruikte apparaat ter wereld en 90% van de wereldbevolking is er afhankelijk van.

Bijna alle bedrijven geven de voorkeur aan mobiele applicaties om hun merken te promoten en hun brand awareness en doelgroep te vergroten.

VallettaSoft heeft veel kleine-, middelgrote- en grootbedrijven geholpen met het ontwikkelen van hun iOS en Android applicaties. We implementeren hun applicaties op app markten, helpen bij het ontwikkelen van prototypes, implementeren van nieuwe functies, releasen van producten en bieden onderhoudsdiensten aan.

Wij zijn een betrouwbaar app design agency dat met succes heeft deelgenomen aan honderden mobiele applicatie projecten. Ons bedrijf staat op nummer één als het gaat om het ontwerpen van mobiele applicaties in het land. Hoewel iedereen een mobiele applicatie kan ontwerpen, de kwaliteit van het ontwerp en de functionaliteiten zijn de belangrijkste factoren. Hiervoor kan ons ontwerp- en softwareteam het succes van uw projecten garanderen. Wij luisteren naar uw doelstellingen, voorkeuren en behoeftes om u kant-en-klare en bevredigende oplossingen te kunnen bieden.

sssssssssssssss

Mobiele applicatie ontwerpbureau in Nederland

VallettaSoft biedt de beste iOS en Android applicaties die volledig aansluiten bij de verwachtingen en wensen van de klant. Wij bieden innovatie en up-to-date oplossingen met een unieke aanpak.

Zoals u weet, groeit het mobiele publiek elke dag en uw bedrijf in het bereik van uw potentiële klanten plaatsen kan u helpen om op te vallen tegenover de concurrentie. In dit opzicht kunnen wij de beste applicaties ontwerpen die geschikt is voor alle schermformaten.

Wij richten ons op de behoeftes van gebruikers, bieden consumentgerichte oplossingen en helpen u om complexe ontwerpen om te zetten in een eenvoudige en intuïtieve interface.

Ons bedrijf ontwikkelde iPhone, iPad en Android applicaties in Malta, het Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland en Turkije.

Eenvoudige aanpak met geweldige kwalitatieve applicaties

90% van de wereldbevolking gebruikt tegenwoordig smartphones en het is meest verspreide elektronische apparaat ter wereld. Alles is digitaal en u heeft een stevige applicatie nodig om aanwezig te zijn in het dagelijkse leven van uw potentiële klanten.

VallettaSoft heeft jarenlange ervaring in UX en UI design van mobiele applicaties. We hebben veel bedrijven geholpen om mobiele apparaten in te zetten om hun huidige en potentiële klanten te bereiken.

Ons team analyseert het gedrag van uw doelgroep om hen een vloeiende ervaring te aanbieden. Wij kunnen uw bedrijf digitaliseren met eenvoudige en aantrekkelijke functies.

free consultancy and quote!

  Laten we samen uw mobiele applicatie creëren!

  VallettaSoft helpt u bij het ontwikkelen van uw mobiele applicatie op maat, onafhankelijk van hoe complex of eenvoudig moet zijn. Ons bureau heeft voldoende kennis voor alle belangrijke applicatie platformen en biedt de beste op maat oplossingen aan tegen een betaalbare prijs.

  Wij evalueren de hardware en software capaciteiten om de functionaliteiten van uw applicatie volledig te optimaliseren voor verschillende mobiele apparaten en schermen. Zonder gebruikersgerichte mobiele app ontwikkeling diensten, kunt u gemakkelijk de betrokkenheid, conversie en het verkeer naar uw applicatie verhogen.

  Wat bieden wij?

  Het ontwerpen van een mobiele applicatie is een complex proces die niet onderschat mag worden. Het waarborgen van de veiligheid en beveiliging van uw gebruikers is een andere belangrijke taak.  Ons bureau biedt uitgebreide en schaalbare diensten voor zowel iOS als Android besturingssystemen. Hier zijn een paar van de meest voorkomende applicaties die wij hebben ontwikkeld:

  • Levering van bestellingen Apps
  • Kruidenier – Supermarkt Apps
  • Multi voedsel levering Apps
  • RESTAURANT APPS
  • ECOMMERCE APPS
  • BUSINESS APPS
  • BANK APPS
  • Educatieve Apps

  Statistieken over mobiele applicaties

  Hier zijn enkele van de belangrijkste statistieken die u zou graag willen weten over mobiele applicaties. De onderstaande gegevens kunnen u helpen bij uw keuzeproces.

  • Een gemiddelde inwoner van de Verenigde Staten heeft meer dan 100 apps geïnstalleerd op zijn of haar smartphone
  • Een gemiddeld persoon controleert zijn of haar smartphone 63 keer per dag.
  • 87% van de mensen checken hun smartphone een uur voordat ze gaan slapen.
  • 69% van de mensen checken hun smartphone vijf minuten voordat ze gaan slapen.
  • 79% van de mensen stoppen met het gebruiken van een digitaal product na een dag van aankoop of installatie.
  • 57% van het verkeer op het internet is afkomstig van mobiele toestellen.
  • Meer dan 7 miljard mensen hebben ten minste één smartphone.
  • Het aantal mobiele app installaties per jaar is 258 miljoen.
  • Gebruikers van mobiele apparaten geven in een jaar ongeveer $157 miljard uit aan apps waarmee ze producten of diensten via hun smartphones kopen.
  • De tijd besteedt aan mobiele apps komt overeen met ongeveer de helft van de tijd die aan digitale media wordt besteden.
  • 90% van de tijd die op smartphones wordt doorgebracht, wordt besteed aan mobiele applicaties.
  • 85% van de gebruikers verkiest mobiele applicaties boven mobiele websites.
  • Onder Fortune 500 Companies, komen mobiele applicaties overeen met 42% van alle mobiele verkopen.
  • In 2022 zal de omzet van mobiele applicaties in de Verenigde Staten naar schatting $120 miljard bedragen.
  • Een gemiddelde gebruiker heeft 30 applicaties op zijn/haar smartphone en spendeert gemiddeld 35 uren op deze applicaties in een maand.

  Als u nu al van deze voordelen wilt profiteren, neem dan nu contact op met ons en kom meer te weten!

  Bekijk onze e-commerce applicatie video

  iOS & Android applicatie ontwerp diensten

  iOS app design en Android app design zijn twee verschillende termen die verschillende expertise vereisen. Als VallettaSoft bieden wij u beide diensten aan om ervoor te zorgen dat u een sterke aanwezigheid heeft op alle mobiele platformen. Ons bedrijf biedt al meer dan 14 jaar ontwikkeling diensten aan en biedt turn-key oplossingen voor haar klanten. Hier zijn enkele van de hoofdlijnen van onze diensten:

  • Aangepaste iOS en Android applicatieontwikkeling
  • Cross platform of native oplossingen
  • Notificatie, Geofencing, en energiebeheer diensten
  • Onderhoud en aftersales ondersteuning
  • Betalingsmodules
  • Ontwikkeling van progressieve webapplicaties
  • Notificatiesystemen
  • Mail en sms modules
  • Innovatieve ontwerpen met duizenden sjablonen om uit te kiezen of een sjabloon op maat aan te vragen 

  VallettaSoft biedt al jaren internationale diensten met de laatste trends en technologieën. Wij leveren voornamelijk klantgerichte oplossingen aan bedrijven in Malta, UK, Nederland, België, Duitsland en Turkije.

  iOS applicatie ontwikkelingsdiensten

  Ons software- en ontwerpteam helpt u bij het ontwikkelen van uitgebreide, stabiele en schaalbare mobiele apps voor iOS-besturingssystemen. In dit opzicht bieden wij:

  • Diensten voor ontwikkeling van iPhone applicaties
  • Diensten voor ontwikkeling van iPad applicaties

  Android applicatie ontwikkelingsdiensten

  We bieden ook uitgebreide, stabiele en schaalbare mobiele applicatiediensten aan voor Android-besturingssystemen. In dit opzicht bieden wij:

  • Android Mobiele applicatie ontwikkelingsdiensten
  • Android TV applicatie ontwikkelingsdiensten
  We ontwikkelen zowel Android- als iOS-applicaties voor alle bedrijven

  Of u nu van plan bent om een applicatie te hebben voor een bepaalde applicatiewinkel of voor beide van de meest populaire winkels. Wij kunnen u helpen! VallettaSoft kan u van dienst zijn als app design bureau en een geweldige applicaties ontwikkelen voor beide applicatiewinkels!

  Al onze applicaties hebben geen downtime, zelfs niet tijdens onderhouds- en verbeterperiodes. Wij bieden schaalbare en duurzame oplossingen zodat u constant in contact kunt blijven met uw doelgroep.

  Bovendien ontwikkelen wij gebruiksvriendelijke applicaties op basis van de feedback die wij 14 jaar lang hebben ontvangen van onze klanten en hun gebruikers. Wij kunnen analyseren naar waar uw doelgroep op zoek is en uw applicaties op basis daarvan ontwerpen.

  Wij bieden ook API-diensten aan onze klanten die een vlotte en onafgebroken datastroom tussen verschillende systemen willen verzekeren.

  e10e6966-3e6d-4056-80cb-2ec139b8bcf5
  VallettaSoft biedt precies wat u wilt en nodig heeft

  Wij analyseren en beoordelen wat u nodig heeft en wat u wilt. Later ontwerpen wij een interface die aan uw verwachtingen voldoet. Wij besteden de grootste aandacht aan vlotte en snelle transacties op uw mobiele applicaties, we bieden snelle integratiediensten, en leveren uw project op tijd af.

  Ons team biedt 24/7 ondersteuning op elk gewenste moment! Wij zullen aan uw zijde staan wanneer u dringend onderhoud of ondersteuning nodig heeft.

  Of u nu op zoek bent naar een zakelijke mobiele app of een app gericht op de gebruiker, VallettaSoft kan u helpen om precies datgene te ontwikkelen wat u wilt of nodig heeft.

  6ab2b361-f57d-4601-bb4c-742a3b61c920
  Captyyyyyyure

  Applicatie Design Agency in Nederland

  Of we nu een zakelijke mobiele app of persoonlijke app ontwikkelen voor onze klanten. Wij analyseren de huidige trends en eisen in uw sector en profiteren vervolgens van de recente technologieën om professionele Android en iOS mobiele applicaties te ontwikkelen. Wij besteden de uiterste aandacht aan het ontwikkelen van snelle en stabiele mobiele applicaties en software. Wij kunnen u helpen om op te vallen in uw branche en bij uw concurrenten met de unieke stijl en design van uw mobiele applicatie. Als een in Nederland gevestigd applicatie bureau, kan VallettaSoft de wensen van zijn klanten en hun doelpubliek analyseren, identificeren en evalueren voordat ze de applicaties ontwerpen en ontwikkelen. Op deze manier ontwikkelen wij met succes uw mobiele applicaties of software die toegevoegde waarde bieden aan uw klanten en uw bedrijf helpen om op te vallen tussen uw concurrentie.

  Samen bespreken we uw mobiele software of applicatie projecten, beoordelen we uw bedrijf of zakelijke behoeftes. Hierna zullen we alle aanpassingen voor de functionaliteiten voorbereiden en plannen om comfortabel gebruik voor uw mobiele applicatie of software gebruikers te garanderen. Daarnaast bespreken we samen de manieren om uw speciale wensen en voorkeuren te implementeren.

   

  b3c11188-80b5-4792-a69f-6567f9eb260d
  d60676c4-d310-4614-9a35-1137a01fa361

  Om uw mobiele applicaties of software geïntegreerde modules kunnen hebben, kunnen wij ook digitale middelen ontwikkelen met een eigen beheerpaneel. Dit stelt bedrijven in staat om digitale middelen volledig te ontwikkelen volgens hun verwachtingen en wensen. Ongeacht hun sector of het type bedrijf, als een Nederland gevestigd applicatie bureau, ontwikkelt VallettaSoft gebruiksvriendelijke en functionele mobiele applicatie of software projecten die voldoen aan alle verwachtingen, voorkeuren en behoeftes van de klanten.

  U werkt samen met een applicatie bureau dat u biedt wat u zoekt en alle soorten behoeftes implementeert in uw mobiele applicatie of software project.

  Captcccure

  5 Belangrijke kenmerken voor het ontwerp van een mobiele applicatie

  Design is een belangrijk kenmerk in elk aspect van ons leven. Mobiele apparaten zijn ook de meest opvallende gadgets in ons leven en hun belang neemt snel toe elke dag die voorbijgaat. Daarom zijn goed ontworpen mobiele applicaties de sleutel tot succes in elke industrie.

  Het creëren van een gebruiksvriendelijke mobiele applicatie is alleen mogelijk met een goed design. Een mobiele app moet visueel aantrekkelijk zijn voor gebruikers om succesvol te kunnen zijn. Bovendien moet het eenvoudig te gebruiken zijn, wat ook de nadruk legt op het ontwerp. Wij gebruiken standaard en bewezen ontwerp methodes om de beste mobiele applicaties of software voor uw bedrijf te ontwikkelen.

  Als VallettaSoft besteden we de grootste aandacht aan de volgende vijf criteria:

  1. Kleur

  Uw mobiele applicatie moet overeenkomen met de kleuren van uw website, merk, bedrijf of andere digitale activa die u bezit. Het aanpassen van de juiste kleurschakering en harmonie is essentieel om een design te creëren dat je bedrijf weerspiegelt.

  2. Homepage

  Homepage verwijst naar de hoofdpagina die gebruikers bezoeken wanneer ze op uw mobiele applicatie of software klikken. Het creëert de eerste indruk en heeft een directe invloed op het gedrag van de gebruikers. In dit opzicht creëren wij een creatieve en interessante homepage voor uw applicatie. We leggen ook de nadruk op het creëren van een hoge resolutie en visueel aantrekkelijk ontwerp.

  Capture
  3. App Pictogram

  Het icoon van uw mobiele applicatie is ook een belangrijk aspect van een goed design. Mobiele gebruikers klikken op dit kleine vierkante icoontje om toegang te krijgen tot uw applicatie. Wij ontwerpen opvallend, interessant en merk-gerelateerde app iconen om de aandacht van gebruikers te trekken en om de efficiëntie van uw applicaties te stimuleren.

  4. Kwaliteit van de inhoud

  Kwaliteit is essentieel in alle aspecten, afbeeldingen of content van slechte kwaliteit kunnen verschrikkelijke resultaten hebben voor uw projecten. Afhankelijk van de grootte van het scherm van het mobiele apparaat, moet de grootte van uw mobiele app icoon schaalbaar zijn en wij verzekeren dit voor u. Wij ontwerpen schaalbare content en afbeeldingen met een hoge resolutie om ervoor te zorgen dat uw gebruikers optimaal van uw content zullen genieten.

  5. Eenvoudige schermen met inhoud

  Praktisch en eenvoud zijn de belangrijkste factoren bij het ontwerpen van een mobiele applicatie. Om deze reden ontwerpen wij praktische content en een applicatiemenu voor uw app. Gebruikers kunnen gemakkelijk toegang krijgen tot alle content zonder strikte gidsen of tutorials te volgen.

  Hoewel veel bedrijven mobiele applicatie diensten aanbieden, zijn er slechts een paar die gebruiksvriendelijke functies, creatief ontwerp en professionele diensten aanbieden. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die u helpt met het ontwikkelen van out-of-the-box en effectieve applicaties, dan helpt VallettaSoft u graag. Wij luisteren naar uw behoeftes, verwachtingen en doelen, we ontwikkelen een solide roadmap, implementeren allerlei functionaliteiten die u zoekt en brengen uw bedrijf naar de mobiele wereld. Wij kunnen u helpen om uw bereik te vergroten, gebruikersloyaliteit te creëren met ons makkelijk te begrijpen design en native of cross-platform ontwikkelingen. U kunt contact met ons opnemen wanneer u wilt om een gratis advies en offerte te ontvangen!

  Ik wil een aanbieding krijgen!