.Net Development – Custom Web Development

Untitled design (25)

ASP.NET is een van de meest effectieve en productieve systemen die in de wereld algemeen wordt aanvaard voor web ontwikkeling. Het is onnodig te zeggen dat dit een van de beste programmeringstalen is die brede ontwikkeling aanbieden. U kunt gemakkelijk alom erkende en succesvolle web systemen ontwikkelen met een eenvoudige coderingstaal. Daarnaast biedt dit server-side webapplicatie framework een grote verbetermogelijkheid voor bedrijven en organisaties. 

Als VallettaSoft kunnen wij uw bedrijf naar een hoger niveau tillen, helpen om een betere positie te verwerven in de concurrentie en uw doelen bereiken met ons web development systeem. 

Wij zijn een internationaal software ontwikkelingsbedrijf en helpen honderden bedrijven bij het overwinnen van hun technologische uitdagingen. In dit opzicht dienen we in verschillende bestaande en opkomende technologieën zoals blockchain, kunstmatige intelligentie, cloud computing, augmented reality, IoT (Internet of Things) en nog veel meer. 

Ons software team heeft jarenlange ervaring in populaire Microsoft technologieën en talen, waaronder ASP.NET, SQL, C++, C#, VB.NET en nog veel meer. Onze ASP.NET ontwikkelaars werken samen met onze creatieve ontwerpers en testers om innovatieve en trendy web applicaties te ontwikkelen om u te helpen op te vallen tussen de concurrentie. 

Als een deel van onze diensten, bieden wij Mobiele Applicatie Ontwikkeling, Custom Web Ontwikkeling, e-commerce systemen en Enterprise Solutions. U kunt ons contacteren wanneer u meer wilt te weten komen over onze diensten en een gratis offerte aanvragen. 

ASPT.NET MVC3, MVC4, en MVC5 Ontwikkelingsdiensten

Als u van plan bent om een krachtige e-commerce winkel te bouwen. Dan kunnen wij u helpen om deze te ontwikkelen met Laravel, die u helpt om volledige controle over uw systeem te hebben. 

WCF en Web API Diensten 

ASP.NET webapplicatie framework helpt ons om http-diensten aan te bieden, zoals Web Services, WCF, en Web API. We kunnen elke oplossing ontwikkelen die u zoekt met uw voorkeursdiensten of ons laten beslissen wat de meest ideale zijn voor uw bedrijf. 

We kunnen elke oplossing ontwikkelen die u zoekt met uw voorkeursdiensten of ons laten beslissen wat de meest ideale zijn voor uw bedrijf. 

ASP.NET Migratiediensten 

Als u van plan bent uw systeem te migreren maar u maakt zich zorgen over het verlies van uw data, dan kunnen wij u helpen! Wij kunnen uw migratie diensten uitvoeren zonder data verlies met Bacancy Technologie. 

ASP.NET Mobiele Applicatie Ontwikkeling Diensten 

VallettaSoft biedt ook mobiele applicatie ontwikkeling diensten aan voor het Windows platform. Met onze jarenlange ervaring in Windows mobiele applicatie ontwikkeling, ontwikkelen wij applicaties op maat voor onze klanten. 

Applicatie Architectuur Diensten 

Wij zijn experts in SharePoint ontwikkeling. Ons deskundig en toegewijd team kan u helpen in uw product aanpassing, integratie en uitbreiding voor ASP.NET. 

Kentico CMS Ontwikkeling Diensten 

Kentico is een van de meest geprefereerde ASP.NET-gebaseerde CMS-systemen. Het is gebruikt voor de ontwikkeling van meer dan 25.000 websites, portals, intranetten en online gemeenschappen. 

Sommige gebruiksgebieden zijn banken, onroerend goed, gezondheidszorg, commerciële en industriële gebieden. 

Net Ontwikkelingsdiensten; 

 • Web applicatie ontwikkeling door gebruik te maken van ASP.NET, MVC, Entity Framework en Object-georiënteerd programmeren methodes. 
 • Bouwen van uw database met MSSQL 
 • CMS ontwikkeling met een moderne en eenvoudige interface om alle inhoud te beheren 
 • 3e partij web service integraties 
 • Gebruikersinput integraties naar 3rd party systeem 
 • Analyse, rapportage, error log module ontwikkelingen voor CMS 
 • Website ontwikkeling met SEO standaarden en technieken met dynamische en SEO-vriendelijke URL’s. 

C# Diensten

 • .NET – MVC 
 • HTML, CSS, jQuery, Bootstrap 
 • TypeScript – Angular 2 
 • MS SQL Server 
 • React 
 • SharePoint ’08, ’10, ’13, ’16 

Onze .NET ontwikkelaars kunnen aan uw behoeftes en verwachtingen voldoen 

Wij hebben een deskundig .NET web applicatie ontwikkelingsteam tot uw dienst! 

Ons software team heeft jarenlange ervaring in populaire Microsoft technologieën en talen, waaronder ASP.NET, SQL, C++, C#, VB.NET en nog veel meer. Onze ASP.NET ontwikkelaars werken samen met onze creatieve ontwerpers en testers om innovatieve en trendy web applicaties te ontwikkelen om u te helpen op te vallen tussen de concurrentie. 

Wij kunnen u helpen om altijd een stap voor te blijven op uw concurrenten met schaalbare, innovatieve en op maat gemaakte ASP.NET oplossingen. 

bel nu
(+31) 6 2525 6189
(+31) 20 244 5715

neem contact op

Uitstekende communicatie, geweldige code en eersteklas huur .Net-ontwikkelaars

Vertel ons hoe we u kunnen helpen en een van onze ervaren .Net-ontwikkelaars neemt binnenkort contact met u op.