SuperMarket Grocery Web & App Design

woman tablet app

Bent u van plan om uw supermarkt naar de digitale wereld te brengen? Heeft u een turn-key oplossing nodig om uw website en app voor uw e-commerce bedrijf te lanceren?

Met meer dan 14 jaar ervaring in de industrie, kunnen we websites en applicaties voor uw bedrijf ontwikkelen. We zijn bewust van de eisen van supermarkten en reflecteren al onze expertise in deze industrie in onze ontwerpen.

Bekijk onze demo website:

https://maltamarket.net/

Wat kunnen we voor uw bedrijf creëren?

Omdat supermarkten veel producten aanbieden, vraagt het webdesign ervan een andere aanpak in vergelijking met de andere e-commerce bedrijven. Wij kunnen alle details afhandelen, maatregelen nemen en ervoor zorgen dat uw klanten al uw producten gemakkelijk terugvinden. Voor dit ontwerpen wij een praktische en eenvoudig te gebruiken design voor onze klanten.

Uw klanten kunnen gemakkelijk en moeiteloos hun artikelen bekijken en toevoegen aan hun winkelkarretjes.

Daarom plaatsen wij deze module bovenaan uw website of applicatie om hen deze vrijheid te bieden.

Wij besteden de grootste aandacht aan het ontwerp van kruidenierswinkels met de nodige juridische pagina’s zoals retourbeleid. Op deze manier bouwt u vertrouwen op met uw klanten.

Bovendien laten we uw klanten zich eenvoudig registreren op uw systeem om geen enkele potentiële klant te missen. Als VallettaSoft verzorgen we al deze handelingen en functies voor u en integreren deze in uw website of applicatie.

Wat zijn de voordelen van onze diensten?

Start uw online bedrijf eenvoudig met onze kant-en-klare supermarkt website sjablonen. Wij bieden ook de volgende voordelen met onze diensten.

  • U kunt veelzijdige betalingsalternatieven aanbieden aan uw klanten. U kunt op uw website betalingen van alle soorten kaarten ontvangen om geen enkele klant te missen.
  • Wij bieden een speciale feedback pagina op uw website, zodat uw tevreden klanten opmerkingen kunnen achterlaten om meer klanten aan te trekken. Met deze feedback krijgt u ook de kans om uw diensten te verbeteren.
  • U kunt snel en gemakkelijk al uw producten op een rijtje zetten. Zo kunt u uw klanten een breed assortiment van producten online aanbieden.
  • Uw klanten kunnen hun eerder gekochte artikelen bekijken en met één klik toevoegen aan hun winkelwagen. Dit biedt veel gemak aan uw klanten.

Wat hebben we nog meer te bieden aan u?

VallettaSoft ondersteuning team werkt 24/7 voor u! We luisteren naar uw voorkeuren, doelen en verwachtingen voordat we uw systeem ontwikkelen om u een turn-key oplossing te bieden. Later beginnen we aan uw project te werken met de nodige veiligheidspraktijken om het zo snel mogelijk op te leveren en mogelijke cyberaanvallen te voorkomen.

Wij bieden foutloze betaalopties door de persoonlijke en betaalgegevens van uw klanten te beveiligen. Bovendien ontwikkelen wij ook een standalone applicatie die past bij het design van uw e-commerce bedrijf. VallettaSoft biedt all-in-one diensten aan zodat u geen diensten hoeft uit te besteden.

Wij kunnen u helpen met het ontwikkelen van uw eigen website en applicatie voor de App Store en Google Play Store. Bovendien zorgen wij voor het onderhoud van uw systeem en verbeteren deze om zo klantvriendelijk mogelijk te zijn. Als u wilt samenwerken met een partner die meer dan 14 jaar ervaring in de branche heeft, verwachten wij uw oproep.

vragen? neem contact op!

bel nu
(+31)6 2525 6189
(+31) 20 244 5715

We’ll be happy to help answer any of your questions.

Send an Email or Send form on below: