Web Hosting Netherlands- Hosting Domain Provider Company

Untitled design (22)

Wilt u uw bedrijf een boost geven met een nieuwe website? Als u dit van plan bent, dan heeft u een betrouwbare host nodig. Dit is wat wij aan onze klanten bieden. Wij zorgen voor betrouwbare, betaalbare en wereldstandaard webhosting diensten ongeacht waar u actief bent! 

VallettaSoft biedt allerlei soorten diensten aan zoals webhosting, email hosting of installatie diensten. Dankzij onze 24/7 Clouddiensten heeft u toegang tot uw data ongeacht waar u bent, op elk gewenst moment en op elke apparaat. 

Wij kunnen u helpen als u op zoek bent naar webhosting, e-mailhosting of domeindiensten! 

Neem nu contact op en laten we de details bespreken om een pakket op maat voor u samen te stellen dat voldoet aan uw behoeften en voorkeuren. 

Ons expert team zal spoedig een gratis offerte voor u opstellen… 

VallettaSoft is een Nederland gevestigde partner die oplossingen biedt voor server maintenance, webdesign en -ontwikkeling, webhosting en clouddiensten. 

Beste Web Hosting Pakketten in Nederland

Dit is wat u misschien wilt weten over onze webhosting diensten. 

 • Drie gedeelde pakketten om uit te kiezen als Beginner, Business, en Onbeperkt. 
 • Keuze tussen Windows of Linux besturingssystemen voor uw pakketten. 
 • Snelle service, elke pakket zal een paar uur na uw bestelling geactiveerd zijn. 
 • Gratis domeinregistratie bij alle pakketten. 
 • Eigen servers op Windows of Linux met een eigen bandbreedte 
 • Optie voor installatie met één klik 
 • Gratis website generator 
 • Dedicated webhosting 
 • 24/7 ondersteuning van ons gespecialiseerde team 

U kunt uw nieuwe website met een paar klikken lanceren samen met onze uitgebreide webhosting diensten. 

Gratis SSL Certificaten 

SSL-certificaten zijn verplichte beveiligingscertificaten die u en uw bezoekers veilig houden. Wij bieden gratis SSL-certificaten aan in al onze shared webhosting pakketten. 

Installatie in één klik 

Wij werken samen met Softaculous, dat meer dan 400 populaire webapplicaties bevat om uw website te lanceren. U kunt al deze toepassingen installeren met een klik en het omvat WordPress, OpenCart en nog veel meer! 

Gepersonaliseerde e-maildiensten 

Maak een persoonlijke e-mail die eindigt op uw domein om te genieten van meer zakelijke communicatie. U kunt een email versturen of ontvangen, nieuwe email accounts toevoegen, auto-respons aan of uit zetten of mailinglijsten aanmaken via onze interface. We bieden ook SpamExperts om extra veiligheid te bieden voor e-mail. 

24/7 Premium ondersteuning

Onze klanten kunnen 24/7 contact met ons opnemen via het kanaal van hun voorkeur, waaronder Live Chat, Ticket, of Skype!

VERTROUWDE WEBHOSTING DIENSTEN

Met onze jarenlange ervaring in de industrie, bieden wij turnkey oplossingen en de beste hostingdiensten aan onze klanten. Om deze reden hebben we de volgende principes aangenomen in onze diensten: 

 • Wij bieden betrouwbare webhostingdiensten om ervoor te zorgen dat geen enkele data verloren gaat. 
 • Wij bieden continue diensten aan zodat u nooit uw klanten of gebruikers zult verliezen. 
 • Al onze hostingdiensten worden aangeboden tegen betaalbare prijzen. 

Deze drie principes vormen de kern van onze webhosting diensten, die klanttevredenheid en -ervaring garanderen. 

Gebruiksvriendelijke interface 

Wij ontwikkelen en verbeteren onze diensten constant. We zijn altijd op zoek naar feedback van onze klanten om onze webhostingdiensten te verbeteren. Als gevolg daarvan zijn we er trots op dat we zeer eenvoudige en gebruiksvriendelijke diensten kunnen aanbieden. U hoeft niet technisch aangelegd te zijn om comfortabel gebruik te maken van onze diensten. 

Als u vragen of twijfels heeft, kunt u altijd contact opnemen met ons professionele team. Wij bieden 24/7 ondersteuning aan al onze klanten. 

Welk soort webhostingdiensten bieden wij aan? 

Elk bedrijf in de wereld biedt unieke hosting systemen en diensten aan haar klanten. VallettaSoft ontwerpt haar webhosting diensten op basis van de eisen, voorkeuren en behoeften van onze klanten. In dat opzicht bieden wij de volgende diensten voor u aan: 

 • SSD-Only Servers: SSD-Only diensten zijn van het grootste belang om uw data te beschermen. Anders kunt u problemen krijgen met gegevensverlies, zelfs bij kleine storingen. 
 • RocketBooster: Deze service helpt om de snelheid van uw website gemakkelijk te boosten. Het maakt niet uit hoeveel geregistreerde gebruikers of inhoud u heeft, RocketBooster kan de algehele snelheid voor u verbeteren! 
 • Cloudflare CDN Caching: Met Cloudflare CDN caching, biedt u een snelle website voor gebruikers die uw website van over de hele wereld bezoeken. Dit zal uw SEO-score verhogen en de gebruikerservaring verbeteren. 
 • SpamExperts: Spam is een van de grootste problemen voor alle websites. Echter, wij elimineren dit probleem met de meest vooraanstaande oplossing in de industrie. 
 • Web Application Firewall: Met deze firewall bieden wij cyber security services. Op deze manier kunt u een heleboel cyberaanvallen zoals DDoS elimineren. 
 • Gratis dagelijkse back-ups: Wij zorgen elke dag voor een back-up van uw gegevens, zodat u altijd uw gegevens kunt herstellen mocht er iets mee gebeuren. 
 • Meerdere Server Locaties: We mogen dan wel in Nederland gevestigd zijn, maar we bedienen klanten uit de hele wereld. Daarom plaatsen wij onze servers in verschillende delen van de wereld om te zorgen voor snel reagerende servers voor onze klanten. 

Wij bieden een officieel Nederlands domein .nl extensie aan al onze klanten. Bovendien kunt u gebruik maken van diensten zoals onbeperkte e-mailaccounts, onbeperkte FTP-accounts, onbeperkte bandbreedte en onbeperkte opslagruimte. Het creëren van wereldstandaard websites is ook zeer eenvoudig met onze Web Presence Builder! U kunt uw website bouwen en een online aanwezigheid hebben met slechts een paar klikken! Kies nu een van onze diensten, geniet van een gratis .nl domein en maak vandaag nog kennis met de kwaliteit van VallettaSoft! 

Onze prijszetting 

Wij bieden de meest betaalbare prijzen voor de beste diensten ter wereld. U kunt ook lange termijn afspraken maken door contact op te nemen met ons team. Wij moedigen onze klanten ten zeerste aan om onze diensten en prijsbeleid te vergelijken met andere bedrijven om het verschil te zien. Met meer dan 14 jaar ervaring in de industrie, verzekeren wij dat u geen dergelijke uitgebreide diensten zult tegenkomen voor een zo betaalbare prijs. 

bel nu
(+31) 6 2525 6189
(+31) 20 244 5715